Se Chance the Rapper give den op med børnesang og bamsesweater hos Stephen Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chance the Rapper har i samarbejde med Ziggy Marley og Jon Batiste lavet deres helt egen udgave af temasangen til tegnefilmsserien ‘Arthur’, og resultatet er altså temmelig hyggeligt.

Chance er hoppet i bamsesweateren, mens der bliver jammet igennem og sunget så lifligt om tolerance og om at få nye venner, så udsigten til 2017 pludselig virker lidt lysere.

Det er ikke første gang, Chance the Rapper giver udtryk for sit særlige forhold til sangen, som han både har fremført live og lavet en egen version af på Soundcloud.

Ziggy Marley (Bob Marleys ældste søn) står bag den oprindelige udgave, og hos Stephen Colbert mødes de altså for første gang i en forenet version, hvor de går all in på den hjertelige børnesang.

Se klippet ovenover og lyt til Chance the Rappers egen udgave nedenfor.

Læs også: Chance The Rapper danser gennem #OptimisticChallenge – og straks blev 2017 meget bedre

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af