Se ny video til David Bowies ‘No Plan’ – legendens 70 års fødselsdag markeres med ny udgivelse

Se ny video til David Bowies ‘No Plan’ – legendens 70 års fødselsdag markeres med ny udgivelse
Foto: Jo Hale/Getty Images

En ny video for David Bowies nummer ‘No Plan’ – og en ep af samme navn – er netop udgivet som en markering af, at Bowie ville være fyldt 70 år den 8. januar.

Musikvideoen til ‘No Plan’ er instrueret af Tom Hingston og indeholder ingen optagelser af Bowie selv, men viser derimod en flok mennesker, der langsomt samles om sangens tekst projiceret på en række fjernsynskærme i en Newton Electrical-butik.

Instruktør Tom Hingston er en grafisk designer fra London, som er kendt for sit samarbejde med musikere både i forbindelse med albumcovers og musikvideoer. Han har foruden Bowie samarbejdet med navne som Grace Jones, Lady Gaga, Nick Cave og The Rolling Stones og er derudover kendt for et langt samarbejde med Massive Attack.

‘No Plan’-ep’en er en særlig udgivelse, der samler tre af Bowies sange fra soundtracket til teaterproduktionen ‘Lazarus’, som Bowie også selv har været med til at skrive. De posthume sange kom ikke med på Bowies sidste store album ‘Blackstar’, og på denne udgivelse er de derfor ikke præsenteret i musical-udgaven, men derimod som de er indspillet af Bowie selv. 

Offentliggørelsen af den nye musikvideo falder derudover sammen med en ny dokumentar om Bowie produceret af BBC. Dokumentaren ved navn ‘The Last Five Years’ indeholder eftersigende helt nye optagelser af Bowie, særlige vokaloptagelser fra de sidste album og interviews med kolleger og samarbejdspartnere med fokus på arbejdet omkring ‘The Next Day’ (2013), ‘Blackstar’ (2016) og teaterproduktionen ‘Lazarus’. 

Dokumentaren er desværre ikke tilgængelig i Danmark endnu, men mon ikke vi kan forvente, at DR2 på et tidspunkt får købt rettighederne til portrættet? I mellemtiden kan vi nyde den mystiske musikvideo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Læs også: Døden kastede sit månelys over musikåret 2016

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af