CPH:DOX præsenterer det fulde musikprogram for 2017

CPH:DOX præsenterer det fulde musikprogram for 2017
Billede fra 'Give Me Future: Major Lazer in Cuba'.

CPH:DOX har i år rykket deres festival fra de mørke novemberdage ind i de lyse forårstider i marts måned. 
Og nu har de løftet sløret for alt det i årets program, der ikke kun handler om film, men som også involverer musik.

I praksis dækker årets musikprogram over en koncertrække under navnet Audio:Visuals, der forener musik med visuel kunst eller film, samt en musikfilmserie, Sound & Vision, der viser dokumentarfilm om musik.

På filmfronten byder CPH:DOX i år på et særligt program kurateret af Anohni, der har udvalgt film med et overordnet fokus på kunstens evne til at rumme skønhed, katalysere fremgang og give stemme til politisk protest.

På CPH:DOX vil der være mulighed for at se film som ‘Cassette: A Documentary Mixtape’ om kassettebåndets revolutionerende indflydelse, ‘Give Me Future: Major Lazer in Cuba’ om den cubanske ungdoms unikke forhold til Major Lazer og ‘Contemporary Color’ om David Byrnes udforskning af koncertoplevelsen med liveoptagelser fra stort opsatte shows og gæsteoptrædener af St. Vincent og Blood Orange – for bare at nævne nogle få.

Koncerterne kommer til både at præsentere danske og udenlandske navne, heriblandt danske Irah, der i samarbejde med den amerikanske musiker Itasca og den britiske visuelle kunstner Max-Morris Doherty har tænkt sig præsentere svævende visuals og bløde synthtoner i den tidligere folkekirke Absalon.

Eller du kan runde det hele af på Natbar, hvor festivalen tilbyder gratis afslutningsfest med blandt andre den norske synthpop-duo Smerz, britiske Powell og danske TAN, der sørger for at massere dine øjne og ører en sidste gang.

Med andre ord bliver der masser af vælge mellem med i alt 19 koncerter og 20 musikfilm på bare 11 dage.

Du kan se hele programmet HER.

CPH:DOX 
16.-26. marts 
Billetter til koncerterne er gået i gang via cphdox.dk, mens billetsalget til filmene starter 1. marts.

Læs også: Soundvenue & CPH:DOX præsenterer: Den Oscar-nominerede og storroste racefilm ‘I Am Not Your Negro’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af