Flyvende hitparade: Se Lady Gagas storslåede Super Bowl-optræden

Flyvende hitparade: Se Lady Gagas storslåede Super Bowl-optræden
Foto: Tom Pennington/GettyImages

I nat rullede Super Bowl-finalen over skærmene, hvilket naturligvis var ensbetydende med en halvlegspause, der gennem tiden er blevet udfyldt af nogle af de allerstørste stjerner. Sidste år blev stadionet overladt til Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars, mens det i år var Lady Gaga, der fik æren.

Det hele begyndte med en smuk stjernehimmel af røde, blå og hvide droner, mens Lady Gaga tronede frem på toppen af det gigantiske NRG Stadium i Houston til tonerne af ‘God Bless America’ og den amerikanske klassiker ‘This Land Is Your Land’. Herpå tog Gaga det helt store spring – bogstaveligt talt – og svævede ned over scenerne med et medley af sine allerstørste hits.

Det er de færreste, der ene mand/kvinde har prøvet kræfter med det legendariske Superbowl Half Time Show uden en form for kollegial scene-overraskelse. Men flankeret af energiske dansere, et imponerende sceneshow samt med en optræden, der inkluderede alt fra akrobatiske flyveture til følsomme klaverballader, udfyldte Gaga NFL-pausen ganske udmærket selv – ene ballsy kvinde.

Hitparaden kom både omkring ‘Pokerface’, ‘Born This Way’, ‘Telephone’, ‘Million Reasons’ og ‘Bad Romance’, før Gaga hoppede ned fra scenen med et mic drop.

Se showet via NFL’s officielle Youtube-kanal HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af