Grammy Awards: Se de bedste takketaler – fra den rørende til den fjollede

Ingen Grammy Awards uden de obligatoriske forsøg udi takketalens svære kunst. I år måtte nogle af de store vindere som Adele, Chance the Rapper og David Bowies repræsentanter selvfølgelig op på scenen mere end én gang og gøre deres for at finde ordene frem på bedste manér – men da showet var slut, var der som sædvanligt nogle taler, der skilte sig ud. Vi har samlet de bedste her.
Grammy Awards: Se de bedste takketaler – fra den rørende til den fjollede
Twenty One Pilots (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den rørende

Adele løber foruden alle sine priser også med æren for showets mest rørende takketale, da hun i stor ydmyghed mere eller mindre uofficielt delte sin pris for Album of the Year med (en tydelig rørt) Beyoncé fra scenen.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den begejstrede

Der var også plads til de helt igennem glade modtagelser, som da Chance the Rapper vandt prisen for Rap Album of the Year. En overvældet Chance forsøgte at finde ud af, hvem han dog skulle takke i en kategori, han ikke havde turde håbe på at vinde. Til sidst overgav han sig dog til vinderfølelsen, kastede armene i vejret og udbrød begejstret: »It’s another one baby!«


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den eftertænksomme

Beyoncé vandt Best Urban Contemporary Album for ‘Lemonade’, og hendes takketale var en forlængelse af mange af de tanker, der lå bag det både personlige og politiske album. Bey benyttede taletiden til at henvise til sit ønske om at give form til følelser som smerte og tab, at pege på historien, skabe nye forbilleder og ikke mindst at konfrontere de problematikker, som gør os ukomfortable.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den ærefulde

David Bowie blev en af aftenens store vindere, og blandt repræsentanterne for den afdøde musiker var Donnie MacCaslin (der spillede med Bowie på ‘Blackstar’), som ganske berrettiget brugte et øjeblik på at ære den legendariske musiker, hans kunstneriske geni såvel som hans varme personlighed.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den fjollede

I den mere afslappede ende finder vi takketalen fra Twenty One Pilots, som ganske uhøjtideligt valgte at smide bukserne, inden de modtog deres pris for Best Pop Duo/Group Performance – en pris, de vandt foran Lukas Graham. I talen følger en forklarende anekdote til den atypiske handling og budskabet om, at alle kan komme til at stå, hvor duoen står i dag – så klø på derude.

Læs også: Adele og David Bowie slog Beyoncé ud: Se alle vinderne ved nattens Grammy Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af