Grime fik ingen priser, men Skepta lagde Brit Awards ned med ‘Shutdown’

Grime fik ingen priser, men Skepta lagde Brit Awards ned med ‘Shutdown’

I kølvandet på den omfattende Oscar-debat om ekskluderingen af sorte nominerede, trendede hashtagget #BritsSoWhite også efter sidste års uddeling af Brit Awards. De indflydelsesrige grime-rappere var ikke at finde nogen steder, og det blev der heldigvis lavet om på i år.

Skepta, Stormzy og Kano var alle nominerede, og selv om man kan argumentere langt og længe for, at Stormzy for eksempel skulle have vundet ‘British Breakthrough Act’ over Rag’n’Bone Man, er nomineringerne naturligvis et skridt i den rigtige retning, selv om det ikke blev til nogen priser.

Ingen statuetter til trods lagde Skepta dog prisuddelingen ned med ‘Shutdown’, hvis famøse voice-over er en ironisk kommentar over selve Brit Awards som følge af Kanye Wests legendariske ‘All Day’-show i 2015.

På trods af, at dele af hans tekst bliver censureret på det groveste, så har Skepta altså moves!

Læs også: Se alle vinderne af årets Brit Awards – Radiohead overset igen-igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af