Her er ugens syv fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge er der blandt andet hyldestfester for både David Bowie og George Michael på programmet.
Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Ny torsdagsklub med ekstra bas
På Sigurdsgade udvider man nu festterritoriet med en serie af torsdagsevents, styret af RDG, en af Københavns største basentusiaster. Så kan du lide at få de indre organer rystet igennem af grime, dubstep, drum’n’bass og tung techno, er det stedet at være. Til premiereudgaven får han selskab bag pulten af kumpanen Jeppe W.

RDG & Friends: Jeppe W
Torsdag den 10. februar
Sigurdsgade
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svensk invasion på Chateau Motel
Tjekker man ind på Chateau Motel fredag aften, kan man opleve et af svensk musiks hotteste elektroniske navne. La Fleurs CV indeholder således en svensk P3 Guld-pris for årets elektroniske album i 2014, Boiler Room-shows, optræden med Richie Hawtin, ligesom Detroit-legenden Carl Craig har remixet hende. En lang række danske dj’s er også på plakaten – bl.a. Waqar og Lou Van.

Chateau Motel x La Fleur
Fredag den 17. februar
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Afrikanske rytmer på Rust
Skal din kluboplevelse havde ekstra kolorit, har Rust et tilbud, du ikke kan sige nej til. Fredag blænder de op for den femte omgang ’Afrobeat Madness’, hvor kontinentets mest fodflyttende genrer bliver luftet på Mainfloor af Anders Tresselt, King Stunn og J.J. Wild. I Bassment regerer Nobles, Alex Index og Just Jacob.

Afrobeat Madness Special Edition #5
Fredag den 17. februar
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

CPH:DOX hylder David Bowie
I næste måned løber dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX af stablen, men allerede på fredag kan man få en forsmag på løjerne, når de holder launchfest for deres musikprogram på Bremen Teater.

Fra kl. 20 er der visning af portrætfilmen ’David Bowie: The Last Five Years’, der efterfølges af live-musik fra en række musikere, heriblandt Emma Acs og Kristoffer Bech Fra Shiny Darkly, der fortolker guld fra det afdøde ikons bagkatalog. Og fra kl. 23, hvor Natbar slår dørene op, kan folk uden billetter til arrangementet også være med, når Mester Jakobsen og Cohnny Jazz vender plader (højst sandsynligt med en hvis portion Bowie i tasken).

CPH:DOX: David Bowie Bash
Fredag den 17. februar
Bremen Teater
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

God, tysk techno
Han har en trio af meget roste elektroniske album på samvittigheden, men tyske Shed er i den grad også en hyldet dj. Lørdag rammer han Culture Box flankeret af Kenneth Christiansen og Mads Rehl, mens Kune-holdet tager sig af kælderen.

Culture Box Presents: Shed
Fredag den 17. februar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

George Michael-fest i Absalon
I slutningen af december mistede vi i George Michael en af pophistoriens største stjerner. Derfor dedikerer Absalon nu en hel aften til popikonet, og med Jonathan Savi og Emma Rosendahl bag puten er der dømt ’Fastlove’ og ’Freedom’ natten lang i den tidligere på Vesterbro.

Absalon kommer fremadrettet til at afholde endnu flere fester, og to gange om måneden vil lokalerne blive brugt som dansegulv. Denne weekend bliver det hele skudt i gang med George Michael-quiz kl. 20.00, inden hyldestfesten skydes i gang.

George Michael Tribute Fest
Lørdag den 18. februar
Absalon
Læs mere om festen på Facebook


Tonstung efterfest
Lørdag giver den elektroniske amerikanske gruppe Tycho en udsolgt koncert i Pumpehuset, men efterfølgende er der tonstung efterfest i Sort Sal, hvor alle kan komme med. Techno-trioen Mercy, der har rødder i Reptile Youth og When Saints Go Machine, har sammensat programmet, hvor de optræder i selskab med Emma Blake (Aperion Crew) og Denis Horvat.

Tycho-efterfest
Lørdag den 11. februar
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af