Hustler sover aldrig: Se minidokumentar om Ung Cezar fra Force One Music

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg ved ikke, hvor jeg er på vej hen. Jeg ved heller ikke, hvor jeg ender henne. Men jeg ved, at jeg er træt at at sidde fast«.

Ordene er Ung Cezars, og i første del af en ny dokumentarserie kan man komme lidt tættere på rapperen fra Vejle. Ung Cezar er 22 år og bor i Finlandsparken i Vejle, og de fleste vil nok kende ham fra hiphop-slænget Force One Music, som sidste år satte sig fedt på landkortet med Jamaika som gallionsfigur.

Kollektivet består også af rapper/label-chef Vino Russo og producerne Prince Digital og D∆NI-L, men næste mand i ilden er altså Ung Cezar, som efter en par singler i 2016 er klar til at udgive sin debut-ep ‘HustlerSoverAldrig’ den 24. februar.

I dokumentaren kommer man med til Finlandsparken, hvor Ung Cezar blandt andet forklarer ep’ens titel og fortæller om, hvordan drengene i kvarteret brugte kældrene til at hænge ud og rappe i om vinteren.

Du kan også læse meget mere om Ung Cezar i vores store interview med Jamaika fra sidste år.

Læs også: De 10 vigtigste hiphopproducere i Danmark lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af