Kanye West har eftersigende lidt af hukommelsestab efter sin indlæggelse

Kanye West har eftersigende lidt af hukommelsestab efter sin indlæggelse
Foto: Drew Angerer/Getty Images

Det er snart tre måneder siden, at Kanye West aflyste resten af sin Saint Pablo-turné og efterfølgende blev indlagt. Siden sin udskrivning fra hospitalet er Kanye begyndt at vise sig i offentligheden igen (han sprang dog weekendens Grammy-show over), og selv om han eftersigende ikke arbejder på noget musik, så er han i bedring – det fortalte en af hans mangeårige samarbejdspartnere Malik Yusef til Popsugar, som fangede produceren til et interview på den røde Grammy-løber.

»Hans hukommelse er begyndt at komme tilbage, hvilket er super godt«, siger Yusef blandt andet og lægger altså op til, at episoden i en eller anden grad har påvirket Kanyes hukommelse over de seneste måneder – hvilket potentielt må have gjort det ganske svært at genoptage turneen.

Yusef forsikrer hertil intervieweren om, at Kanye ikke arbejder i øjeblikket. Hvilket er lidt pudsigt, da hans nye Yeezy-kollektion efter planen skal vises frem til New Yorks modeuge i morgen.

Læs også: Kanye West skruer ned for Trump-støtten: Har slettet alle tweets omkring visit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af