Se A Tribe Called Quests politiske Grammy-medley med Anderson .Paak og Busta Rhymes

Se A Tribe Called Quests politiske Grammy-medley med Anderson .Paak og Busta Rhymes
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Nattens Grammy-show bød på en ukuelig hiphop-alliance. Rap-legenderne A Tribe Called Quest havde nemlig inviteret Anderson .Paak, Busta Rhymes og Consequence med sig på scenen – en alliance, der sikrede showet alle tiders mest skudsikre bars, smittende funkvibes og ikke mindst et solidt politisk pust.

Gruppen lagde ud med lidt nostalgiske toner fra ‘Award Tour’ og ‘Can I Kick It’ efterfulgt af ‘We Got It From Here’-numrene ‘Movin’ Backwards’ og ‘We the People’. Sidstnævnte track blev spillet med et aggressivt shout out til den såkaldte Agent Orange (Donald Trump) med knyttede næver i vejret og en række immigranter, der effektfuldt indtog scenen.

‘We Got It From Here… Thank You 4 Your Service’ udkom for sent sidste år til at kunne komme i betragtning til en pris i denne omgang, men får således chancen til næste års uddeling.

Læs også: Se alle vinderne ved nattens Grammy Awards

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af