AV AV AV om deres forbilleder i elektronisk musik: »Manden er gal jo, elsker ham!«

AV AV AV om deres forbilleder i elektronisk musik: »Manden er gal jo, elsker ham!«
Unkwon, Eloq og DJ Er Du Dum Eller Hvad.

Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad har alle sat massive præg på det københavnske natteliv, men det er som om, at potentialet for alvor peaker i electro-trioen AV AV AV. Her byder producerne ind med hver deres krøllede hjerne, hvilket senest har resulteret i deres anden ep, ‘Everything Is True’.

AV AV AV gør deres for at sætte et massivt fodaftryk i den elektroniske musikverden, men hvem ser de selv op til?

Vi fik Anders Dixen (Unkwon) og Martin Skovbjerg (DJ Er Du Dum Eller Hvad) til at anbefale en række elektroniske musikere, som de selv holder af. Først deres all time-yndlingsproducere og efterfølgende dem, som i øjeblikket skubber lydbilledet i nye retninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vores yndlingsproducere

Boys Noize
»Vores absolutte yndlings-galskabsproducer. Mesteren af hardware sequencere og et absolut geni til at lave en ordentlig banger«.

Burial
»Alt, hvad han har lavet, er stadig noget af det bedste, der findes. Han bliver ved med at følge os både i studiet og på sommerhusture. Der er altid inspiration at hente i hans ting«.

Modeselektor
»Tror vi allesammen er fuldstændig forelskede i deres lyd og æstetik. Fra deres samarbejde med Apparat til deres remixes og egne album. De er kongerne af deres helt eget land«.

Mr. Oizo
»Der er noget magisk over, at han både er Instruktør og producer. Hans film og måden, han skaber universer på, er genial. Vi elsker hans måde at bruge samples på. Det sidste album har vist, at han slet ikke er færdig på scenen, selv om man godt kan kalde ham en legende«.

Jon Hopkins
»Hans kompositioner, måden han bruger støj og alt. Manden er gal jo, elsker ham!«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Producere, som skubber den elektroniske musik i nye retninger

Oneohtrix Point Never
»Han er en af den slags producere, der konstant skubber til grænserne. Form og lyd og hele ens opfattelse af musik opløses fuldstændig, når man lytter til ham. Især hans seneste album, ’Garden of Delete’, er et mesterværk!«

Alex Smoke
»80’er-æstetik på en helt ny måde. Der er et eller andet fantastisk ved hans absurd dystre univers«.

Mount Kimbie
»De bliver bare ved med at overraske. Der er så mange detaljer i deres lyd, og man kan blive ved med at gå på opdagelse i deres album«.

Læs anmeldelse: AV AV AV ‘Everything Is True’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af