Bruno Mars viser sine magnetiske moves frem i ny musikvideo til ‘That’s What I Like’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bruno Mars er i øjeblikket flyvende med singlen ‘That’s What I Like’ fra albummet ‘24K Magic’. Han optrådte med nummeret både under årets Grammy og Brit Awards og er nu klar til at flankere det svingende funknummer med en video.

Her fremviser Mars mange af de moves, som han er så overbevisende god til, og som han også gav smagsprøver på under sine optrædener ved de førnævnte prisuddelinger. Silkeskjorten og solbrillerne sidder selvfølgelig også som altid og kombineres med hoppende animationseffekter undervejs.

Du kan opleve Bruno Mars til koncert i Royal Arena den 18. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af