‘Gadebrænder’: Klumben og Raske Penge er på barrikaderne på ny single

‘Gadebrænder’: Klumben og Raske Penge er på barrikaderne på ny single

»Byens gader brænder« på det nye nummer fra Klumben & Raske Penge, der lander lige oveni 10-året for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej.

Makkerparret er i den grad på barrikaderne på det nye nummer, der lige ud af posen er et oprør mod myndighederne, magthaverne og politikerne inde på Borgen.

»Vi en generation af unge, der ikke kan finde vores plads / og når vi kræver forandring, så får vi kun tåregas«, lyder det blandt andet fra Klumben, som også kommer ind på den berygtede Morten Messerschmidt-episode på Grøften i Tivoli:

»30 milliarder og så kalde det investere / fly der ikke er brug for, når alt det andet sejler / mens toppen fra Borgen sidder i Grøften og heiler«.

Budskabet går igen i den animerede musikvideo, der er lavet af Bennisteptoe, mens nummeret ifølge Youtube-videoen af produceret af Dix (Dixen/Unkwon, går vi ud fra) og Peckerhead. Hertil sender makkerparret også en hilsen til gruppen Maui Wowie:

»Tak til Maui Wowie, der har lavet sangen ‘Byens Gader Brænder’, som vi har samplet. Tjek deres killa album fra 1983«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af