Hør Kendrick Lamars nye single ‘The Heart Part 4’ – afslører han udgivelsesdato for nyt album?

Hør Kendrick Lamars nye single ‘The Heart Part 4’ – afslører han udgivelsesdato for nyt album?
Foto: Mark Metcalfe/Getty Images

Et Instagram-billede varslede i går, at noget var på færde i Kendrick Lamar-land, og i dag har vi så fået den nye single ‘The Heart Part 4′.

Det er Kendricks første track i 2017, og produktionen af Axl Folie, The Alchemist, Syk Sense og DJ Dahi er delt op i to: Et soulet, vokal-sample-båret beat med rislende bækkener, der går over i noget mere presserende med trommemaskinen på overarbejde.

»I am the greatest rapper alive / so damn great motherfucker I’ve died / what you hearin’ now is a paranormal vibe«, rapper Kendrick, men det handler ikke kun om at puste sig op. For verden ramler altid om ørerne på ham:

»The whole world goin’ mad / bodies is adding up, market’s about to crash / niggas is fake rich, bitches is fake bad / blacks that act white, Whites that do the dab«.

Tracket er det fjerde i ‘The Heart’-rækken, og udover et enkelt stik til Donald Trump slutter Kendrick også med følgende linjer: »Y’all got till April the 7th to get ya’ll shit together«.

Mon det betyder, at der lander et nyt album den 7. april?

Læs også: »Very urgent«: Kendrick Lamar deler tanker om kommende album

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af