Premiere: Kesi og Gilli repræsenterer familien på den nye single ‘Consigliere’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Har det som consigliere, ingen i min flok er tilfældig«.

Alle der har set ‘Godfather’ ved, at consigliere er en position i mafia-hierarkiet, der er højre hånd eller tætteste rådgiver til klanens overhoved. Det handler om familien – altid at stå ved deres side og aldrig forråde dem.

Det er også omdrejningspunktet i Kesis nye single, der har Gilli på omkvædet.

»Ny dag samme samling / ka’ ik’ vænne mig til forandring / samme slæng siden barnsben / det familien før forretning«, rapper Kesi, der går hårdere ind end på den foregående og mere festlige single ‘God dag’, som udkom i januar.

Stilen passer til beatet: Et tungt, minimalistisk og klaverbåret lydtapet, der er lavet af Hennedub. Ovenpå ligger Kesi, der rækker mellemfingeren op til alle dem, der ikke ville lege med, før han fik succes. Det er familien og slænget, der tæller.

Singlen serveres med en musikvideo af Nabil Nafar, der også stod bag Kesis ‘Vors’-video. Her er rapperen placeret i et øde landskab i fuldt survival-gear.

»Jeg havde lyst til at udfordre opfattelsen af, hvordan musikvideoer kan og skal se ud. Så vi har forsøgt at bryde rammerne og lave noget nyt. Noget andet end en gadevideo med mange klip og seervenlighed«, siger Kesi om videoen.

Læs også: Video: Kesi rapper og fortæller om sine yndlingsrim

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af