Premiere: Noréll folder deres dystert pumpende synthpop ud på debut-ep’en ‘IY’

Premiere: Noréll folder deres dystert pumpende synthpop ud på debut-ep’en ‘IY’

I starten af 2017 havde vi Noréll med på vores liste over Danmarks mest lovende musiknavne, og i morgen udsender trioen så deres debut-ep ‘IY’.

Allerede nu kan du dog fordybe dig i Norélls dystert pumpende, men samtidig følsomme electropop, da vi har premiere på ep’en i sin helhed – lyt med forneden.

Marìe Louise Persson Bjarnasons skarpe vokal får hende næsten til at lyde som en majestætisk isdronning, men der pumper et blodigt hjerte bagved, som folder følelserne ud over Viktor Hagner og Nichlas Mallings produktioner, som godt nok er funderet i pop, men med gruppens egne ord også henter inspiration i hiphop, rock og house.

»Det har altid været svært at sætte en genre på vores musik. Vi ynder at smide en masse forskelligt i en gryde og røre lidt rundt. Vi forsøger at skabe et helstøbt univers, der både er poppet og tilgængeligt, men også dystert og udfordrende. Det fedeste ved Noréll er, at der er ingen regler for, hvad vi skal lave«, fortæller bandet.

Hvis nogle af sangene lyder bekendte, er det fordi, at ‘Damage Done’, ‘The Great Escape’ og ‘Howl’ alle har været udgivet som singler. Nu kan de dog opleves i helhed sammen med de to friske tracks ‘Breathe’ og ‘Toxic Love’.

Læs interview: Noréll: »Der er ingen regler for, hvad vi skal lave«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af