Distortion indtager Rådhuspladsen med to dages gadefest – 27 nye navne på programmet

Distortion indtager Rådhuspladsen med to dages gadefest – 27 nye navne på programmet
Foto: Marcus Andreassen

Tiden nærmer sig, hvor årets festtsunami skyller ind over København. Derfor er der nu også blevet lagt endnu en brik i det helt store partypuslespil – denne gang drejer det sig om et par luksuriøse fordele for alle dem, der køber Gadearmbånd: En helt ny hovedscene, 27 nye navne, fri øl og luksustoiletter.

Den nye hovedscene Royal Distortion Mainstage blænder op for en lang række kunstnere onsdag og torsdag midt på Rådhuspladsen.

Onsdag den 31. maj (hvor der desuden er gadefester på Nørrebro) styrer TooManyLeftHands showet, og de har sat Kidd, Kesi, Sleiman, Tobias Rahim, Brandon Beal, Djames Braun, Hedegaard, Xander, Citybois, Ericka Jane, Node, Kaaliyah, Nonsens, Louis Valuta, Bar Z, Eeb Laurent, Bladtkramer, Milo, Cueto, Sort Soundsystem samt græske Nick Martin og svenske Nause, Salvatore Gannaci, Oliver Ingrosso og Sharks på plakaten.

Torsdag den 1. juni (hvor gadefesterne sideløbende foregår på Vesterbro) sørger Warner Music og Morten (Breum) for musikprogrammet, der offentliggøres på tirsdag.

Scenen har åbent 16.00-00.00 for alle dem, der har købt Gadearmbånd, Distortion Week- eller Ø-armbånd – det er altså to timer længere end gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro. Scenen har dog begrænset kapacitet – omkring 7.000 gæster – og det er først-til-mølle. I de to første timer kræses der desuden om gæsterne med fri øl fra Royal.

For at forkæle gæster med Gadearmbånd yderligere, vil der også være luksustoiletter flere steder under gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro – det vil sige, at det bliver muligt at bruge vandskyllende toiletter og vaske hænder, inden man går ud og smider dem i vejret igen.

Læs også: Distortion ruster op: Mere end 30 nye navne på plakaten – se sceneværterne til årets Ø-fest

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af