Premiere: Fouli blander Albertslund og Marokko på den stærke single ‘Mon Poto’

Premiere: Fouli blander Albertslund og Marokko på den stærke single ‘Mon Poto’
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Vi kårede Foulis ‘Vi tales’ til en af sidste års bedste danske sange, og i mellemtiden er rapperen blevet signet på pladeselskabet disco:wax, som nu udgiver hans nye single ‘Mon Poto’.

‘Vi tales’ er næsten et år gammel, men Fouli vender tilbage med et brag – på ‘Mon Poto’ mødes blokmentaliteten fra hjemstavnen Albertslund med musikalsk indflydelse fra Marokko, hvor rapperens familie kommer fra.

Foulis melodisk gyngende flow bliver her assisteret af hans fætter BEL, der synger det ekstremt fængende omkvæd på fransk over en produktion, der i både rytme, strengeinstrumenter og synthesizer trækker tråde til den afropop, som de senere år har gjort et massivt indtog på den danske hiphopscene.

Til at toppe singlen af, er Fouli udvalgt som det nyeste Red Bull Sound Select-navn af kurator Danijel Drux. Fouli spiller hermed sin debutkoncert som hovednavn den 12. maj i Jazzhouse.

Læs også: Her er 10 nye danske rappere, du skal holde øje med

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af