Premiere: Franske Piger spreder vingerne ud på ‘Vores dage’

Premiere: Franske Piger spreder vingerne ud på ‘Vores dage’

Franske Piger har indtil nu gjort sig i en form for småsyret guitarpop, der ikke har været bange for at bekende kulør omkring inspirationen hentet fra den (til tider cheesy) danske 80’er-pop. Grundpillerne er stadig at spore, men bandet fra Vellness Plader-kollektivet udforsker på den nye single ‘Vores dage’ en frisk side at den musikalske palette.

Der er kommet mere luft under vingerne, og ‘Vores dage’ er mere storladen og udforskende – det er mere glitrende stjernenat end lummer forårsdag.

Bandet fortæller: 
»Vi har udforsket nye sider af vores lyd i produktionen såvel som i kompositionen. Vi følte, at sangen søgte efter en større og mere åben produktion, end hvad vi før havde arbejdet med, og vi har samtidig givet mere plads til guitaren, der har fået en bærende rolle. Nummeret er optaget live i studiet kl. 01 om natten efter lang tids frustrerende søgen og arbejde med arrangementet. Det har helt klart været med til at give sangen en helt speciel nerve«.

‘Vores dage’ følger efter singlen ‘Bedringskys’, og begge tracks er at finde på en kommende ep, som skulle være lige på trapperne. Den nye single ledsages desuden af en video instrueret af Jon Günther Andersen.

Franske Piger spiller fredag og lørdag koncerter i København og Odense, og så kan de senere på året opleves på henholdsvis Spot og Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af