Spiller på Roskilde: Se Tinashes brandvarme ‘Flame’-optræden hos Jimmy Fallon

Damn, jeg glæder mig til at høre det fænomenale omkvæd i ‘Flame’ live, når Tinashe til sommer spiller på Roskilde Festival. Indtil videre må man tage sig til takke med r’n’b-sangerindens tv-optræden hos Jimmy Fallon, og det er nu heller ikke så ringe endda.

Der er ikke mange, der lige så godt som Tinashe formår at forene r’n’b’ens klassiske dyder med et moderne touch, og ‘Flame’ er en ud af flere stærke singler, som har forsødet ventetiden på det kommende album ‘Joyride’, der dog er blevet udskudt flere gange.

Hos Fallon var stemningen virkelig gennemført med Tinashe i rød pufjakke, rød choker og rød sportstop. Badet i rødt spotlys og skæret fra en bunke stearinlys dansede hun løs til omkvædets euforiske højdepunkt, hvor røgmaskinerne også fik frit løb. Der var endda tid til en klap-med-sekvens!

Sådan skærer man en r’n’b-optræden.

Læs også: Tinashe styler Astrid Andersen-sæt på sin egen måde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af