Årets charmedans live: Se Chance the Rapper og Frances and the Lights fremføre ‘May I Have This Dance’ på scenen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nyligt indtog Chance the Rapper og Frances and the Lights alverdens danseglade (og ærligt talt nok også alle øvrige) hjerter med videoen til remixet af ‘May I Have This Dance’. I videoen – der minder en god del om den mindst lige så charmerende ditto til sidste års Frances-track ‘Friends’ med Justin Vernon – begiver Chance og Frances Starlite sig ud i en synkroniseret koreografi, der ganske enkelt er så sød, at det er umuligt ikke at trække lidt på smilebåndet over.

I weekenden fandt musikvideo-trinene vej til de skrå brædder under Starlites show ved Boston Calling Festival, hvor de spillede nummeret og beviste, at de ulastelige trin stadig sidder stilsikkert i skabet.

Se videoklip fra danseshowet herunder – og (gen)se hele molevitten i den oprindelige musikvideo i toppen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af