Årets charmedans live: Se Chance the Rapper og Frances and the Lights fremføre ‘May I Have This Dance’ på scenen

For nyligt indtog Chance the Rapper og Frances and the Lights alverdens danseglade (og ærligt talt nok også alle øvrige) hjerter med videoen til remixet af ‘May I Have This Dance’. I videoen – der minder en god del om den mindst lige så charmerende ditto til sidste års Frances-track ‘Friends’ med Justin Vernon – begiver Chance og Frances Starlite sig ud i en synkroniseret koreografi, der ganske enkelt er så sød, at det er umuligt ikke at trække lidt på smilebåndet over.

I weekenden fandt musikvideo-trinene vej til de skrå brædder under Starlites show ved Boston Calling Festival, hvor de spillede nummeret og beviste, at de ulastelige trin stadig sidder stilsikkert i skabet.

Se videoklip fra danseshowet herunder – og (gen)se hele molevitten i den oprindelige musikvideo i toppen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af