Bisse giver intim flygelkoncert til Copenhagen Jazz Festival

Bisse giver intim flygelkoncert til Copenhagen Jazz Festival
Bisse i Store Vega. (Foto: Frederik Gram/Soundvenue)

Something Else er et tilbagevendende tema under Copenhagen Jazz festival, hvor jazzsproget udfordres og sættes i nye og uvante rammer.

Koncertrækken har tidligere huseret på en række unikke lokationer rundt i København, men får i år base i Brorsons Kirke med fire forskellige arrangementer. Kirkerummet serverer danske kunstnere i nye opsætninger og på en 360 graders scene.

På programmet finder man blandt andet Bisse, som for nyligt gav en seksstjernet koncert i Store Vega med fuldt band. Til Something Else optræder Bisse dog helt alene kun med flygel og guitar.

På plakaten er også Coco O. – den ene halvdel af Quadron – som i Brorsons Kirke spiller egne sange med sit eget band.

Something Else-programmet byder også på Hess Is More, som hiver otte musikere med til en koncert i cirkelformation, og til slut den allestedsnærværende tangentspiller Adi Zukanovic, som spiller instrumentale David Bowie-fraklip sammen med blandt andet den britiske trommeslager Seb Rochford, som har spillet med Bowies gamle sparringspartner Brian Eno. Sidstnævnte koncept fik premiere til en udsolgt koncert på Jazzhouse under Vinterjazz.

Something Else – Brorsons Kirke
8/7 – Hess is More + support: Listening Center
9/7 – Coco O.
10/7 – Bowie Instrumentals 1977-1979
13/7 – Bisse (solo)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af