Video: Tag på trip med Kendrick, Rae Sremmurd og Gucci Mane i Mike Will Made-Its syrede ‘Perfect Pint’

Ufoer, enhjørninger, gigant-babes og et par skarpladte rappere i silende pilleregn. Om det er et febermareridt eller et virkelig syret svampetrip, der har dannet rammerne for Mike Will Made-Its nye video, skal vi ikke kunne sige – men det er i grunden også underordnet, når nu resultatet er så fuldkommen vanvittigt og underholdende.

Det prominente selskab, der tager på syret roadtrip, består af de rappende herrer fra nummeret: Kendrick Lamar, Gucci Mane og brødrene i Rae Sremmurd, der alle er gået helhjertet til projektet.

Videoen hører til nummeret ‘Perfect Pint’, der er hentet fra Mike Will Made-Its debutalbum, ‘Ransom 2’, som landede i forrige måned. Videoen er instrueret af Nabil Elderkin, der efterhånden har et af tidens tungeste musikvideo-cv’er med mesterværker som blandt andet Anohnis ‘Drone Bomb Me’, Kendrick Lamars ‘DNA’ og Vince Staples ‘Prima Donna’ på listen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af