ASAP Rocky og ASAP Ferg deler flot video til ‘Wrong’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I foråret gik ASAP-rapperne Rocky og Ferg til bekendelse: De vader i damer, og det er svært at holde stien ren for sexet lingeri og villige starfuckers.

Bekendelsen var ladet med skarpe, underholdende linjer, hvilket står i stærk kontrast til nummerets nye billedside. Her finder vi Harlem-hjemmedrengene i en kirke spækket med smukke, triste kvinder klædt i uskyldsrent hvidt med våde øjne – ikke umiddelbart det scenarie, man kunne have forventet flankere linjer som »She talk to my dick like an intercom / then smoke that dick up just like it’s a bong«.

ASAP Rocky har desuden valgt en bluse med Chimamanda Ngozi Adichies famøse Lemonade-samplede linje ‘We should all be feminists’, mens Ferg har valgt den lidt mere pimpede stil med stor pels og hurtige solbriller – som for at understrege tvekampen mellem pimp-livsstilen og den gode moral.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af