Roskilde Festival: Nervøse Noah Carter bestod sin eksamen

Roskilde Festival: Nervøse Noah Carter bestod sin eksamen

Noah Carter, en festivalscene, en mandag aften på Roskilde. På papiret lyder det ubestridt som en ligning, der løser sig selv. Virkeligheden var lidt en anden, og det fik Noah Carter at føle, da han skulle forsøge at leve op til den tsunami af hype, han har redet på siden debuten ’Couch Dreams’.

Det startede lovende. Nørrebro-rapperen blev mødt af stående ovationer, inden han kunne nå at føre mikrofonen op til munden og spørge publikum, om de var varme. Et lettelsens suk strømmede ud igennem højtalerne, da et feststemt publikum i plenum svarede med tilråb og knyttede næver i vejret.

Noah Carter var nervøs, men rullede alligevel sit voluminøse, musikalske vokabularium ud og hoppede rundt som en utæmmelig løve – selv til de bløde r’n’b-serenader ’Vibe With the Spirits’ og ’1.28’. Helt infernalsk blev det først over halvvejs inde, da Carter serverede det tunge skyts. Benny Jamz agerede hypeman på ’Team Litty’ og ’No Favors / 5000’ og gav plads til, at hovedpersonen kunne kravle op på højtaleren, hvorfra han med stolthed i stemmen kunne løfte sløret for et spritnyt track.

Noah Carter viste sig som en ærlig og sympatisk artist med integriteten på plads, og han lod åbenhjertet publikum vide, at han rendte rundt med en følelse af at være til eksamen. Men på trods af, at lyden svigtede og mikrofonen drillede, holdt han fanen højt og bestod sin eksamen med bravur.

Lettelsen var til at føle på, da publikum iførte sig den ekstra store ja-hat og begejstret var med til at køre koncerten i mål med de to singlehits, ’Do You’ og ’Come Alive’.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Noah Carter. Koncert. Roskilde Festival, Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af