Video: Mike Skinner og Alexa Chung mødes på den charmerende ‘In My Head’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går aftes spillede han op under Distortion-festerne på Guldbergsgade og Rust med Murkage under fælleskonceptet Tonga – i dag kan han opleves på et dugfrisk track, mens han garanteret ligger under dynerne på et hotel i byen. Mike Skinner (bedst kendt under sit forhenværende The Streets-alias) har nemlig netop sluppet nummeret ‘In My Head – the darker the shadow the brighter the light’ i samarbejde med både Alexa Chung og online-tøjkæden My Theresa.

Videoen, der er instrueret af Skinner selv, følger Alexa Chung på arbejde og i byen iklædt ulastelige outfits, der er hentet fra hendes nye kollektion fra My Theresa.

Chung og Skinner har dannet makkerpar tidligere – for hele 13 år siden til videoen til ‘Could Well Be In’ fra The Streets-klassikeralbummet ‘A Grand Don’t Come for Free’.

Alexa Chung udtaler om samarbejdet (via NME): »Det var så skønt at blive genforenet med Mike efter alle disse år. Jeg er en stor fan af ham og var det også dengang, vi lavede vores første video sammen, da jeg var 20 eller 21, tror jeg. Jeg tror, meget er sket i den mellemliggende tid, men det var dejligt at se, hvor lidt han har ændret sig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af