Watch out, Mø! Sigrid charmerede Apollo

Watch out, Mø! Sigrid charmerede Apollo

I et skandinavisk musiklandskab domineret af kompetente kvindelige popmusikere med girl power-mantraet som fortegn må det være lidt en kamp at finde fodfæste og udvikle den dér signaturlyd, som får dig til at stråle stærkere end de andre. Norske Sigrid beviste imidlertid på Apollo, at hun har så meget starpower og charme, at Mø bør pligt-binge livevideoer med sin musikalske medsøster.

Der var lutter gode vibes i luften fra det øjeblik, den petite hovedperson trådte ind på scenen med højt opsat hestehale (igen, watch out, Mø!), sølvtop og en mærkbar glædesfuld energi. ’Plot Twist’ fra den stærke debut-ep satte stemningen i et set, der blev domineret af bombastiske omkvæd, brusende synthflader og solide trommer med Sigrids enestående popvokal i centrum. Følelsesfuld og kontrolleret på samme tid og med små charmerende knæk ledte den vejen og fastholdt publikums koncentration, så en fysisk omstændighed som det halvsløje spilletidspunkt blev decideret ligegyldig.

Koncerten stod i den grad i festens tegn, og linjer som »if you’re lonely, that’s on you« signalerede, at Sigrid var i færd med at danse et forlist forhold ud af kroppen. Nogle steder fik den hæse vokal lige lovlig meget modspil af det larger than life-emmende lydbillede, men sangerinden blødte på vellykket vis det højspændte ridt op med svalende ballader som den klaverbårne ’Dynamite’, hvor eftertænksomheden fik mere spillerum.

Det virkede således blot som endnu et klimaks i rækken, da hittet ’Don’t Kill My Vibe’ lukkede settet med masser af attitude og ’hey’-udråb, og en overvældet Sigrid tog afsked med et overvundet Apollo.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Sigrid. Koncert. Roskilde Festival, Apollo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af