French Montana og The Weeknd fester igennem i video til ‘A Lie’ – med Max B og A$AP Rocky-cameo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags slap French Montana sit seneste album, ‘Jungle Rules’. Herpå finder vi den fængende, lille skæring ‘A Lie’, hvor han blander blod med The Weeknd og Max B over en smooth Harry Fraud-produktion.

Nu har ‘A Lie’ fået sig en billedside, hvor French Montana og The Weeknd fester sig gennem New York – blandt andet i selskab af en storsmilende A$AP Rocky. Billedsiden fletter ligeledes en række arkivbilleder af den hyppige Montana-makker Max B ind i festvirvaret, idet wavy-hiphopperen som bekendt stadig sidder i fængsel for en kombination af blandt andet mord, røveri og kidnapning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af