Karrusel klar med årets locations og nye navne – bl.a. Noah Carter, Bikstok og Av Av Av

Karrusel klar med årets locations og nye navne – bl.a. Noah Carter, Bikstok og Av Av Av
Noah Carter under dette års Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Selvom festivalerne buldrer om ørerne på os i det danske musiklandskab, er der stadig lidt at glæde sig til, når sommeren går på hæld. Her tryller Odense sig nemlig om til Karrusel Festival, og de har netop smækket en række nye navne samt årets fest-lokationer på plakaten.

Dagens nye navne er et tungt, dansk slæng, der består af albumaktuelle Noah Carter, Bikstok, Av Av Av, Kenton Slash Demon og Soleima. De tre førstnævnte spiller til startfesten torsdag aften, mens de to sidste er på lørdagens finalefest-program.

Karrusel-festen, der roterer et nyt sted rundt i Odense hvert år, bliver i år skudt i gang og lukket ned med fester på Havnen ved Englandskaj tæt på Kunsthallen ULYS. Fredagens gadefest indtager Odenses gågader, pladser og små passager omkring Brandts.

Kommunikationschef, Mai Øvlisen, udtaler om start- og finalefestområdet: »Området rummer muligheder for at skabe en helt magisk festopsætning, og vi glæder os til at vise Karrusels version af et festutopia i netop de rammer, som bygger op mod festivalens absolutte klimaks lørdag aften. Derfor bliver det ikke den samme festivalplads, man møder de to dage«.

Få overblik over årets lineup i traileren herunder og læs mere på Karrusels Facebook-event lige HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karrusel Festival
Startfest på Havnen
Torsdag den 7. september

Gadefest i Odense City
Fredag den 8. september 

Finalefest på Havnen
Lørdag den 9. september

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af