Ny rekord: ‘Despacito’ er det mest streamede nummer nogensinde

Ny rekord: ‘Despacito’ er det mest streamede nummer nogensinde
Justin Bieber. (Foto: Mat Hayward/Getty Images)

Der er visse ting, det har været umuligt at undgå i 2017: Fidgetspinners, Ed Sheeran, danskere, der prøver at sige »Kødder du?« – og ‘Despacito’. 

Luis Fonsi og Daddy Yankee-hittet, der i foråret udkom i en remix-version med en spansksyngende Justin Bieber, dominerede campingområdet på Roskilde Festival og er nu strøget til tops på streaminghitlisterne. ‘Despacito’ har med hele 4,6 milliarder streams netop slået rekord som det mest streamede nummer nogensinde.

»Det, der er sket med denne sang, er vanvittigt«, udtaler Luis Fonsi til BBC. »Jeg ville bare gerne have folk til at danse«. 

Danse fik han så sandelig også folk til – over hele verden. I en sådan grad, at nummeret overhalede Justin Biebers ‘Sorry’, der har 4,38 milliarder streams på kontoen og tidligere kunne bryste sig af at sidde på verdensrekorden med Ed Sheerans ‘Shape of You’ lige i hælene med 4,07 milliarder.

Så det er hermed cementeret: ‘Despacito’ er den ubestridte »favorito, favorito, baby« denne sommer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af