Rhye er tilbage med første officielle tracks i fire år: Hør ‘Please’ og ‘Summer Days’

Rhye er tilbage med første officielle tracks i fire år: Hør ‘Please’ og ‘Summer Days’

Blandt fredagens dugfriske singler gemmer der sig i dag en kærkommen overraskelse fra Rhye. Den dansk-canadiske duo har nemlig netop sluppet to helt nye numre: ‘Please’ og ‘Summer Days’.

Ser man bort fra Rhyes ‘Waste’ fra forrige år, der kun blev delt i liveudgaver, er dette duoens første nye numre i hele fire år – siden ‘Woman’ fra 2013.

‘Please’ og ‘Summer Days’ læner sig op ad Rhyes typisk blide, sensuelle lyd med canadiske Milosh’ fløjlsbløde, følelsesmættede vokal og danske Robin Hannibals stemningsfulde, sanselige instrumentering – omend denne gang i en mere organisk udgave end tidligere.

Milosh forklarer om ‘Please’: »Jeg ville virkelig gerne inkorporere meget mere sjælfulde og jordnære farver. Det blev nødt til at være udelukkende live-percussion og -piano. Den menneskelige intimitet var nødt til at komme ud igennem den ægte instrumentering på dette album. ‘Please’ er en trædesten på den vej, vi er på vej ud ad«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af