Video: Se Rhye optræde live med det forførende nye nummer ‘Waste’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rhye har nærmest været på konstant turné siden det flotte debutalbum ‘Woman’ fra 2013. I går, under en koncert i The Observatory i Santa Ana, proklamerede forsanger Mike Milosh dog meget passende: »Denne plade (‘Woman’, red.) udkom for længe siden, så jeg ved ikke om det er ved at være på tide, at vi begynder at udsende nogle nye sange…«.

Denne meget sigende kommentar blev fulgt op af det nye nummer ‘Waste’, som bandet eftersigende først havde fået endeligt styr på under lydprøven – og som Milosh meget fint pointerer: »Dette kan blive meget specielt, eller meget dårligt«. Det hele endte godt med endnu en fremvisning af producer Robin Hannibals fremragende tag på skrøbelige og sensuelle popskæringer sat op mod Miloshs krystalklare falset.

Rhye har endnu ikke annonceret opfølgeren til ‘Woman’, men giver den 24. august deres bare anden koncert på dansk grund i Koncerthuset efter sidste års koncert på NorthSide.

Læs også: Rhye besøger Danmark for blot anden gang – spiller i Koncertsalen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af