Roskilde Festival: Halsey gav energi til den sidste aften

Roskilde Festival: Halsey gav energi til den sidste aften

Sidste aften på Roskilde Festival kan være en konflikt mellem følelserne. På den ene side er man givetvis ved at nå mæthedspunktet med indtryk. På den anden side vil man også gerne have energi til endnu en koncert.

Halsey gjorde sit for at tilføre festivalgæsterne en sidste dosis energi i løbet den lille time, hun var i selskab med publikum på Arena.

Når man bevægede sig ind under teltduen fremgik det tydeligt, at der var lagt op til en såvel musikalsk som visuel oplevelse. Halseys backingband, klædt i hvidt, var placeret på et blomsterklædt hvidt podie, og allerede i det effektive åbningsnummer ‘Gasoline’ blev der skudt røgsøjler ud fra scenen.

Den alternative popartist, som placerer sig mellem Lady Gaga og Lana Del Rey, fremstod veloplagt under ‘Castle’, der sammen med en stærk vokalpræstation i ‘Bad at Love’ tegnede sig for aftenens højdepunkter.

Under ‘Eyes Closed’ ramte hun dog skævt på en række fraseringer, idet hun efter eget udsagn var ligeså »tired, dirty and a little bit drunk« som publikum. Et sympatisk udtryk for, at hun mødte folk i øjenhøjde. Hvilket også var tilfældet i ‘Colours’, hvor hun kravlede ned til de forreste rækker og opildnende til, at vi gav den det sidste, vi havde.

Flere grupperinger af teenagepiger svingende håret og var forenet i dans og fællessang, hvilket på fin vis understregede det indtryk, man forlod koncerten med: Halsey som en markant og sympatisk stemme, som interagerede med og gav energi til sit publikum.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Halsey. Koncert. Roskilde Festival, Arena.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af