Beck annoncerer omsider nyt album ‘Colors’ – lander om lidt

Beck annoncerer omsider nyt album ‘Colors’ – lander om lidt

Vi har ventet utålmodigt, men nu skulle den være god nok – Beck er omsider klar med albumopfølgeren til ‘Morning Phase’ fra 2014. Det har han afsløret i et nyt interview med Rolling Stone – og faktisk har albummet været klar i et godt stykke tid.

Becks tiende album får titlen ‘Colors’, lander til oktober og er produceret af Greg Kurstin, der har arbejdet sammen med popstjerner som Adele og Sia. Og som de nye sange ‘Wow’ og ‘Up All Night’ også har indikeret, kan vi forvente noget helt andet af ‘Colors’ end de akustiske, melankolske ballader på ‘Morning Phase’, fortæller stjernen:

»Albummet kunne have udkommet for et år eller to siden. Men det her er komplekse sange, der alle prøver at gøre to eller tre ting på én gang. Det er ikke retro og ikke moderne. At få alt til at hænge sammen, så det ikke lyder som et stort rod, var noget af en opgave«.

Vi afventer spændt en mere præcis udgivelsesdato.

Læs også: Tre helt nye album du skal høre i dag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af