Childish Gambino arbejder på ny musik under ‘Star Wars’-optagelser: »London har været meget inspirerende«

Childish Gambino arbejder på ny musik under ‘Star Wars’-optagelser: »London har været meget inspirerende«
Donald Glover på scenen som Childish Gambino. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Donald Glover er en travl mand. Siden januar har han boet i London for at optage den kommende ‘Star Wars’-spinoff om Han Solo (han spiller Lando Calrissian), men multitalentet har også haft tid til at tænke på ny musik under sit Childish Gambino-alias.

Glover har tidligere udtalt, at hans næste Childish Gambino-album formentligt bliver det sidste, men helt slut er det altså ikke endnu. I et nyt interview med radiovært Clara Amfo hos BBC Radio 1 fortæller Glover, at han i øjeblikket arbejder på ny musik i den engelske hovedstad.

»Jeg har arbejdet på det (musikken, red.) herovre«, siger Glover og fortsætter: »London har været meget inspirerende«.

Amfo spørger efterfølgende Glover, om han har arbejdet sammen med nogle britiske musikere, men Glover har endnu ikke spurgt nogen. Han har med egne ord mødt en masse, men vil gerne have noget mere færdigt at præsentere til potentielle samarbejdspartnere.

Glover fortæller også om ‘Atlanta’, hvis anden sæson næsten er klar: »Jeg synes, den er bedre end sæson et«.

Hør hele interviewet hos BBC HER (Glover er med fra 1:08:00).

Læs også: Se Møs live-cover af Childish Gambinos funksjæler ‘Redbone’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af