Her er ugens syv fedeste fester – Absalon-fødselsdag, Natbar vender tilbage

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Red Bull Music Academy på Chateau Motel, Absalons to-års fødselsdag og Natbar, der vender tilbage efter sommerferien.
Her er ugens syv fedeste fester – Absalon-fødselsdag, Natbar vender tilbage
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Torsdagsfest på Jolene
Endnu en torsdag, endnu en udgave af Manna på Jolene. Og i denne uge fyres der op for house- og disco-maskinerne, når et tre mands-tagteam bestående af den københavnske dj-legende Steen Kong står bag pulten sammen med amerikanske Dj Poem og Andreas Hayden, der også huserer til festerne i SydhavnsGade.

Manna
Torsdag den 17. august
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Red Bull Music Academy rykker ind på Chateau Motel
Til næste år vender Red Bull Music Academy tilbage til Berlin, hvor akademiet for elektronisk musik i sin tid startede. Det er netop nu muligt at søge ind på akademiet, og det hele bliver fredag fejret, når RBMA indtager Chateau Motel med et bugnende lineup.

Den tyske housekonge og pladeselskabsejer Gerd Janson kigger forbi, mens også portugisiske Dj Nigga Fox og hollandske Palmbomen II sørger for internationalt snit. Stærke danske kræfter som Kasper Marott, Julius Sylvest og Courtesy, der har god medvind i udlandet i øjeblikket, er også at finde bag pladespillerne.

RBMA x Chateau Motel
Fredag den 18. august
Chateau Motel, Knabrostræde 3, København
Læs mere om festen på Facebook


Natbar vender tilbage
Efter en god, lang sommerferie kan Københavns natteravne nu igen spendere deres weekendaftener og -nætter i Bremen Teaters foyer, hvor Natbar i weekenden igen slår dørene op. Åbningsprogrammet byder på flere af de faste husvenner i skikkelse af DJ Tom og Typhoon fredag og en allnighter fra Mathias Mesteño lørdag.

Natbar
Fredag den 18. og lørdag den 19. august
Natbar
Læs mere HER


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kunstnerfest på Nørrebro
Uunit er navnet på et nyt kunstnerfællesskab, der i starten af måneden lagde fra land med en udstilling på BLAA Galleri i Blågardsgade. Som afslutning og kulmination på den begivenhed inviterer folkene bag fredag til en launchparty i Osramhuset, ligeledes beliggende på Nørrebro. Udover kunstinstallationer og kulørte drinks kan man se frem til live-koncerter med Manila, Reliks og Silent Laika og dj-sets fra popynglingene i Barselona.

UUnit Launch Party
Fredag den 18. august
Osramhuset
Læs mere om arrangementet på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikerkollektiv indtager Stengade
For tiden myldrer nye musikerkollektivet frem fra vækstlaget i dansk musik, og et af de seneste års mest interessante af slagsen er Vellness Plader, der fredag holder hof på Stengade, hvor man denne aften kan opleve Ecstasy in Orders synthpop, Anders Boserups legesyge elektronik og duoen Time Masters (der godt nok ikke er en del af Vellness).

Stengade-koncerter
Fredag den 18. august
Stengade
Læs mere om arrangementet på Facebook


Boogie i Mejlgade
Festkonceptet Favorite Things er klar til næste event på Tape i Aarhus, hvor bl.a. Hans SOLO og Mads B. Sørensen er bag pladespillerne. Forvent funk, boogie, hiphop, disco og alt derimellem med et twist af Brasilien.

Favorite Things
Fredag den 18. august
Tape
Læs mere om festen på Facebook


Absalon fylder år
I to år har den nedlagte kirke Absalon på Sønder Boulevard fungeret som kulturhus med rum for alt fra fællesspisning, bingo og yoga til koncerter, filmfremvisning og temafester. Det markeres lørdag med en fødselsdagsfest, der både byder på live-musik og fut i dansegulvet med DJ Søren Righteous.

Absalon 2-års fødselsdag
Lørdag den 19. august kl. 20
Absalon, Sønder Boulevard 73, København
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af