Jamila Woods frigiver albummet ‘Heavn’ – se ny video til ‘LSD’ med Chance the Rapper

Jamila Woods har udsendt en ny video til nummeret ‘LSD’ fra hendes album ‘Heavn’, som netop i dag er blevet tilgængeligt på streamingtjenester efter at have været reserveret til Soundcloud siden sin udgivelse for et års tid siden.

‘LSD’ er en hyldest til Lake Michigan og Jamila Woods’ hjemby Chicago, og i videoen ser man hende boltre sig både i et badebassin og en rigtig sø. Desuden er der besøg af en utroligt charmerende Chance the Rapper, der iført turkise overalls næsten hyggesnakker sig igennem sit vers.

Jamila Woods har samarbejdet med Chance the Rapper af flere omgange, og i maj udsendte de sammen en besked til skoler i Chicago om, at studerende kunne deltage i en konkurrence, hvor præmien var at få lov til at bidrage til ‘LSD’-videoen. Videoen er altså skabt på baggrund af de ideer, som studerende indsendte, og vinderne var desuden med under optagelserne. Se hvordan ‘LSD’ blev til i den korte dokumentar forneden.

‘Heavn’ udkommer i fysisk form den 6. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af