King Krule bekræfter, han har skrevet musik til Frank Ocean: »Jeg tror ikke, han kunne lide det«

King Krule bekræfter, han har skrevet musik til Frank Ocean: »Jeg tror ikke, han kunne lide det«
King Krule.

I et interview tilbage i 2013, da Frank Ocean red på bølgen af ‘Channel Orange’, indrømmede han, at der måske kunne være et samarbejde mellem ham og King Krule i farvandet.

Samme rygte er nu blevet bekræftet af King Krule i et nyt interview med Pitchfork. Krule aka. Archy Marshall fortæller, at de ganske vist mødtes og arbejdede sammen, men at det ikke umiddelbart faldt i god nok jord hos den kræsne Frank:

»He’s a different kind of cat. Han kom herhjem, og han ville have mig til at lave noget til sin plade, men jeg tror ikke, han kunne lide det«.

I samme interview taler Marshall desuden om samarbejdet med Earl Sweatshirt på ‘Death Whistles’, hvor Marshall (naturligvis under sit Edgar the Beatmaker-alias) havde en finger med på produktionssiden. På det tidspunkt havde Earl boet hos Marshall i London i fire uger.

»Den var nok fem om morgenen. Og vi lavede det her beat, der mere eller mindre kom ud af ingenting, og han sagde: ‘Det her beat er noget skrald’. Så sænkede han tempoet, super. Så sagde han: ‘Det her er noget good shit‘«, griner Marshall.

Foruden interview-bidderne er der også landet en splinterny teaser fra King Krule, i hvilken han pirrer nysgerrigheden hos alle dem, der venter på ny musik. Klippet varer et minut og har fået titlen ‘Bermondsey Bosom’. Den lille film er akkompagneret af en instrumental lydside, over hvilken en fortæller læser højt fra den mystiske spanske plakat, som Krule-fans forleden fik tilsendt via mail. Meget kunne altså tyde på, Krule er ved at være mere end klar til at sætte nye toner i verden.

Se videoklippet og læs med på den engelske oversættelse herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af