Lorde jagter utopier i ny video til ‘Perfect Places’

Lorde har udgivet en ny video til det afsluttende nummer ‘Perfect Places’ på det anmelderroste album ‘Melodrama’

I videoen til ser vi Lorde i et tropisk paradis, hvor hun boltrer sig i Instagram-værdige lokationer og outfits. På trods af de omkransende strande, skove og luksuriøse middage, virker hun ensom, og allermest sprudlende er hun, da hun iført nattøj danser med en glødepære i et sparsomt indrettet værelse.

Lorde har på Genius.com forklaret, at sangen for hende handler om, hvordan det at lede efter perfect places, hvad enten det findes i et tropisk paradis eller i en alkoholrus, bliver en form for eskapisme fra at sidde alene og drukne i sine egne tanker. Alligevel når hun i slutningen af sangen frem til erkendelsen: »What the fuck are perfect places anyway?« 

Videoen er det andet visuelle udspil fra ‘Melodrama’, som vi kårede til halvårets næstbedste udenlandske album. Instruktøren bag er amerikanske Grant Singer, som også instruerede videoen til førstesinglen ‘Green Light’, hvori man så Lorde danse sig igennem et break-up på toppen af en taxa og sågar på et offentligt toilet. Herudover har Singer også instrueret musikvideoer med Taylor Swift, The Weeknd m.fl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af