Rihanna afvæbner Diplo – kalder hans musik for ‘lufthavns-reggae’

Rihanna afvæbner Diplo – kalder hans musik for ‘lufthavns-reggae’
Rihanna. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Meget kan man sige om Rihanna, men ét er sikkert: Hun har sine meningers mod – og hun er absolut ikke bange for at dele dem.

I et nyt interview med GQ udtaler Diplo sig om sin relation til sangerinden, og om hvordan han ihærdigt (men forgæves) har prøvet at lokke hende med på Major Lazer-vognen.

I interviewet deler Diplo en anekdote om, hvordan Rihanna køligt og kontant har afvæbnet ham i bejleriet. Da Diplo spillede et nummer for hende i håbet om et samarbejde, kvitterede hun med et: »Det lyder som en reggaesang i en lufthavn«.

Diplo fortæller: »Jeg spillede ‘Lean On’ for hende. Hun sagde: ‘Jeg laver ikke housemusik’. Jeg face-palmede mig selv så hårdt over det. En anden gang havde jeg en session med hende, Future var også inviteret. The Weeknd var der. Metro Boomin var der, før nogen vidste, hvem han var. Jeg var så kontakt-høj. Til sidst sagde jeg: Yo G, jeg går, med mindre du lader mig spille hende en sang. Så jeg spillede en sang for hende. Og hun sagde: ‘Det lyder som en reggaesang i en lufthavn’. Jeg tænkte: Jeg går ud og slår mig selv ihjel«. 

Som den chef, Rihanna nu engang er, postede hun endda selv et billede af en af de overskrifter, udtalelsen bragte med sig, med hashtagget: ‘#DutyFree’. Således får man en af verdens største producere til at bibeholde jordforbindelsen. Mildest talt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#DutyFree My bad @diplo

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af