Carpool Karaoke: Foo Fighters synger hits, spiller Rick Astley og ender i intenst drum-off

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foo Fighters er gæster i den nye udgave af James Cordens Carpool Karaoke-videoer, og der bliver bestemt skrålet igennem på bandets køretur gennem Los Angeles.

Hele situationen ligner en scene fra musikfilmklassikeren ‘Almost Famous’, når gruppen og James Corden synger sig helt røde i ansigterne til en stribe af gamle og nye Foo Fighters-sange – her skal det siges, at Dave Grohl bestemt ikke er typen, der synger halvhjertet med på et rocknummer.

Udover karaoke-delen af køreturen bliver der også plads til en snak omkring dengang, Foo Fighters blev dannet, og historier fra dengang, Dave Grohl for to år siden brækkede benet under en koncert i Sverige, men fortsatte med at spille.

Dog er køreturens højdepunkt, da gruppen stopper forbi en musikforretning. Først opstår der drum-off mellem Dave Grohl, James Corden og trommeslager Taylor Hawkins, og bagefter får Corden lov til at lege Rick Astley i det sjove mash-up af ‘Never Gonna Give You Up’ og ‘Smells Like Teen Spirit’, som Foo Fighters fremførte med Rick Astley selv til en koncert i august. 

Selv om Carpool Karaoke-konceptet også er blevet til en selvstændig serie hos Apple Music, eksisterer de sædvanlige køreture med James Corden bag rattet altså stadig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af