Kanye West har produceret hele Pusha T’s kommende album

Kanye West har produceret hele Pusha T’s kommende album
Pusha T.

Rygter er der rigeligt af: Først gik Kanye West i eksil på en bjergtop for at arbejde – så tog han til Japan med Kid Cudi. Om der er et soloprojekt eller et Cudi-samarbejde på vej fra Kanye vides ikke, men nu er der da endelig et produktivt livstegn, der er til at stole på: Pusha T har nemlig afsløret, at Kanye står bag produktionen på hele hans kommende album, ‘King Push’.

Nyheden landede i forbindelse med en koncert under weekendens Made in America Festival, hvor Pusha T sludrede med sit publikum: »Jeg havde lavet det her album tre gange. Kanye kommer ind og han vælger alle beats and shit. Og så hører han beats’ne, skrotter dem og siger: ‘Det kan jeg gøre bedre’«.

Pusha T og Kanye har tidligere arbejdet sammen af flere omgange, siden Pusha blev en del af G.O.O.D. Music-holdet tilbage i 2012, hvilket mest af alt bar frugt på 2013-debuten, ‘My Name Is My Name’.

Hvornår ‘King Push’ lander er dog endnu ikke sikkert. Men uanset releasedato har Pusha selvtilliden i orden:

»Hvis det dropper i år: Årets album. Hvis det dropper til næste år: Årets album«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af