Lukas Graham-producere udgiver debutsingle – hør Future Animals’ ‘Ask For It’

Lukas Graham-producere udgiver debutsingle – hør Future Animals’ ‘Ask For It’

Danske Stefan Forrest og Morten Ristorp har flere aliasser. De er kendt som Don Stefano og Rissi og har blandt andet været været med til at skrive og producere hele Lukas Grahams seneste album. Nu udgiver de med ‘Ask For It’ deres egen debutsingle som Future Animals.

‘Ask For It’ er et spændingsfyldt popnummer, og når man ved, at makkerparret er mændene bag en god del af Lukas Grahams produktioner, kan man sagtens høre det i nummerets arrangement og orkestrering.

Selv om det er duoens første single, har de en solid producerhistorik bag sig med over 1.000.000.000 samlede streams på cv’et – en god del af dem skyldes Lukas Grahams monsterhit ‘7 Years’. Derudover har Don Stefano også samarbejdet med Kidd på ‘Bedre’ og Kesi. Det er blandt andet ham, der synger hooket på ‘Søvnløs’.

Ud over at være Future Animals, er Stefan Forrest og Morten Ristorp lige nu være igang med Lukas Grahams næste projekt, og de har ligeledes gang i numre med blandt andet Selena Gomez og Hailee Steinfeld.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af