Michelle Obama ønsker Beyoncé tillykke med fødselsdagen – genskaber looket fra ‘Formation’

Michelle Obama ønsker Beyoncé tillykke med fødselsdagen  – genskaber looket fra ‘Formation’

I går kunne Beyoncé fejre sin 36 års fødselsdag, og i den anledning er flere ret så prominente Bey-fans gået sammen om en fotohyldest af en fødselsdagshilsen til ‘Lemonade‘-sangerinden. Heriblandt selveste Michelle Obama.

På Beyoncés website kan man se fotoserien, hvor venner af Queen B har iklædt sig et af de mange looks fra det ikoniske audiovisuelle ‘Lemonade’-album. Det drejer sig om et bestemt look fra ‘Formation’-videoen, hvor Beyoncé er iklædt en bredskygget sort hat og lange fletninger.

Det er ikke første gang, Michelle Obama proklamerer sin kærlighed til Beyoncé, men som USA’s tidligere førstedame er det lidt af et statement at bifalde ‘Formation’-videoen, som indeholdt klare referencer til Black Panther-bevægelsen og blev anklaget for at være anti-politi. Men for mrs. Obama må der dog også være visse fordele ved ikke længere at bestride en af verdens mest magtfulde positioner.

Udover eks-førstedamen kan man også se de tidligere Destiny’s Child-medlemmer Kelly Rowland og Michelle Williams, Jay-Z’s mor, Gloria Carter, og bedstemor Hattie White, som leverer albummets punchline: »I was served lemons, but I made lemonade« i slutningen af nummeret ‘Freedom’ fra ‘Lemonade’-albummet. Selvfølgelig er mini-Beyoncé aka Blue Ivy Carter og mor Tina Knowles også en del af fotogalleriet.

Se fotoserien herunder:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af