The Floor Is Made Of Lava-frontmand går solo – hør Tobias Kippenbergers debutsingle ‘Op og ned i showbiz’

The Floor Is Made Of Lava-frontmand går solo – hør Tobias Kippenbergers debutsingle ‘Op og ned i showbiz’

De fleste kender Tobias Kippenberger som frontmand i The Floor Is Made of Lava, men de seneste tre år har han trukket sig fra musikbranchen for at trække vejret og fokusere på familieforøgelse, men nu er han tilbage med et dansksproget soloprojekt og den første single ‘Op og ned i showbiz’.

Kippenberger fortæller i en pressemeddelelse, at sangen handler om en form for voksen-FOMO:

»Sangen handler om at føle sig uforløst – og de kampe man tager med sig selv og sin omverden for at komme det til livs. På den ene side er det helt latterligt at have det sådan, når man har en sød kæreste, gode venner og et job man er glad ved. Men der vil nok altid mangle noget. Jeg tror det er en urkraft i os mennesker, der skal sørge for, at vi ikke går i tomgang«, forklarer Kippenberger.

Man kan bestemt også høre frustrationerne, når han skriger nummerets catchphrase i omkvædet: »Det går op og ned i showbiz«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af