»Ved Guds nåde fandt vi studiet«: Kendrick Lamar og Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith om deres fælles rejse

»Ved Guds nåde fandt vi studiet«: Kendrick Lamar og Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith om deres fælles rejse
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Top Dawg Entertainment – der huser Kendrick Lamar, Schoolboy Q, SZA, m.fl. – er stiftet af Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith, og i et nyt stort interview med Billboard fortæller bossen og Kendrick nu om, hvordan hvordan de opbyggede det succesfulde pladeselskab.

Meget af snakken går på det familiære bånd, der eksisterer mellem TDE’s artister. »Når man er fan er grupper og labels, hører man tit historier om artister, der skændes og bliver jaloux. Men så er det fordi, de ikke har haft et brotherhood fra begyndelsen. Jeg ved, hvad vi har været igennem for at nå hertil. Lige meget, hvor langt vi når, vil vi altid have det her bånd«, fortæller Kendrick Lamar, som netop har færdiggjort sin ‘DAMN.‘-turné. Han beskriver at de nærmest fandt Tiffiths hjemmestudie »ved Guds nåde«.

Interviewet er fyldt med gode historier, og blandt andet fortæller Lamar, at hans første koncert nogensinde var én, hvor han selv optrådte. For ham var der ikke penge til at gå til koncerter i utide: »Det lort kostede penge. Når jeg er på scenen, gør jeg to ting – jeg optræder og får lov til at nyde det, som publikum også nyder«.

Du kan læse hele interviewet HER.

Læs også: Kendrick Lamar fortæller ‘Damn’-hemmeligheder: Albummet er én lang historie, når man spiller det baglæns.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af