Zayn udgiver ny single med Sia – se den actionpakkede video til ‘Dusk Till Dawn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zayn Malik har slået sig sammen med Sia på den nye single ‘Dusk Till Dawn’; en storladen popballade, der spiller på de store bombastiske tangenter.

Med singlen følger også en video, hvori Zayn får selskab af ‘Girls’-stjernen Jemima Kirke, og de to er partners in crime i et hektisk, actionmættet spil om penge. Sammen narrer de politiet og forsvinder i en bil med deres tyvekoster. Videoen er instrueret af Marc Webb, der står bag ‘The Amazing Spiderman’-filmene med Andrew Garfield i hovedrollen.

Zayn har efterhånden kæmpet sig ud af One Directions skygge, og han er også en gedigent dygtig popsanger. Både ham og Sia besidder vokalregistre med enorm spændvidde, og det bliver i den grad demonstreret i ‘Dusk Till Dawn’, der dog mest bliver en vokal magtdemonstration henover lidt kedelige akkorder og et knap så spændende tekstunivers.

Jemima Kirke, der i lang tid har været kendt som Jessa fra HBO-serien ‘Girls’, er blevet et populært scoop i musikvideoverdenen. For nylig kunne man se hende i både Mick Jaggers ‘Gotta Get A Grip’ og Alex Camerons ‘Stranger’s Kiss’ med Angel Olsen.

Læs anmeldelse: Zayns debutalbum ‘Mind of Mine’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af