Future forvandlede Valby Hallen til en hård trap-fest a la Atlanta

Future forvandlede Valby Hallen til en hård trap-fest a la Atlanta

På trods af, at Future havde medbragt både flotte visuals på storskærm og en række dansere, var det en ret kompromisløs koncert, Atlanta-rapperen gav torsdag aften i Valby Hallen.

For trap-stjernens set gik en lang vej uden om sine store kærlighedssange som ’Turn On the Lights’, ’Honest’ og ’Incredible’ og fokuserede i stedet på det, der efterhånden er blevet hans kendetegn: Minimalistisk, hård trap der synes at komme direkte gennem en tåge af hash og hostesaft fra Atlantas stripklubber.

Future trådte på scenen i en orange t-shirt til ’Draco’ fra det selvbetitlede album, der kom tidligere i år, og kørte derefter ret hurtigt igennem de største og tungeste sange fra sine seneste udgivelser: ’Super Trapper’, ’Thought It Was a Drought’ og ’Stick Talk’ rungede i Valby Hallen, så man (næsten) glemte, at man stod i en gigantisk idrætshal og glimtvis blev transporteret til den legendariske stripklub Magic City, som mange af de her sange er skrevet til og om.

Apropos Valby Hallen: Spillestedet er lysår fra nybyggerier som det polerede Royal Arena eller det rå, industrielle Tap1. Det er ikke så sexet et sted, men det har sin egen charme – komplet med cafeteria og håndboldkampstemning. Man forventede nærmest at finde en hotdogbod et eller andet sted.

Måske var de lige lovlig provinsielle rammer en del af grunden til, at koncerten ikke helt løftede sig til samme intensitet som eksempel Migos-koncerten i Tap1 i august. Men mere sandsynligt var det nok fordi, at Future simpelthen ikke er en specielt energisk performer.

Han leverede sangene overraskende stærkt for en rapper, der ellers er kendt for at være mildt afhængig af autotune, og han gav også et par enkelte dansetrin. Men Future er ikke just en kunstner, der efterlader indtrykket af, at han øser af sit inderste selv, når han står på scenen.

Ikke at det skadede stemningen. Publikum lod sig velvilligt rive med, også af Futures gæsteoptrædener som omkvædet på Ty Dolla Signs ’Blasé’. Sceneoptrædenen blev på ret genial vis gjort mere livlig af dansere, der var klædt ud som DJ Esco, som normalt er med på Futures tour. De inkorporerede endda Escos ikoniske danse-moves, som man blandt andet kan se i musikvideoen til ’Where Ya At’.

Det var et sjovt touch, især da Future glimtvis kastede sig ud i at danse med, så hans personlighed skinnede igennem den hårde trap-facade – men det skete desværre kun glimtvis.

Læs også: Vi kårer: Atlanta-kongen Futures 10 bedste udgivelser – rangeret

Læs også: Future har mytologiseret Xanax og Percocet – men kulten omkring stofferne skjuler et reelt problem

Future. Koncert. Valby Hallen.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af