Kwamie Liv gæster forførende, koreansk r’n’b-single – album er snart på vej

Kwamie Liv gæster forførende, koreansk r’n’b-single – album er snart på vej

Kwamie Liv spillede i august på den nyopstartede Haven Festival, men det er efterhånden noget tid siden, at man har hørt nyt materiale fra sangerindens hånd. Nu fortæller hun dog på sin Facebook-profil, at et kommende album snart er færdigt, og at man i mellemtiden kan lytte til singlen ‘Fool For Loving You’ af den koreanske musiker Dmeanor, der har Kwamie Liv som gæst.

‘Fool For Loving You’ er et tungt, poppet r’n’b-nummer produceret af Donut, og mens lyduniverset ikke byder på overvældende mange overraskelser, er sangen drevet af stærke melodier og en laber falset fra den koranske Dmeanor, som udgav sin debutsingle ‘Don’t Hold Me’ i juli.

Kwamie Liv er sparsom med detaljerne på Facebook, så vi må væbne os med tålmodighed og satse på, at det nye album er lige på trapperne. Albummet bliver efterfølgeren til debutudgivelsen ‘Lost In the Girl’ fra 2014.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af