Nye billeder afslører Travis Scott og Tame Impala-frontmand Kevin Parker i studiet sammen

Nye billeder afslører Travis Scott og Tame Impala-frontmand Kevin Parker i studiet sammen
Travis Scott. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Siden Travis Scott for to måneders tid siden erklærede, at han ville »gemme sig væk« for at koncentrere sig om nye projekter, har det vrimlet med små teasere fra rapperens arbejdseksil.

Det nyeste brænde på forventningsbålet af teasere er kommet i form af et par polaroidbilleder fra studiet, hvor Travis Scott og Tame Impalas frontmand, Kevin Parker, tilsyneladende har slået sig sammen i selskab med den canadiske producer Frank Dukes.

Ingen af de involverede i det umage makkerskab har endnu udtalt sig om billederne, så foreløbig er det op til fan-fantasier, hvad samarbejdet kan munde ud i. Men eftersom Frank Dukes primært bevæger sig i hiphop-cirkler (og tidligere har produceret for både Travis Scott og navne som Future, Drake og Kanye), og Travis Scott arbejder på sit kommende album, ‘AstroWorld’, der skulle udkomme senere på året, er det ikke utænkeligt, at samarbejdet kunne ende derpå.

Travis Scott er desuden snart aktuel med sit fællesalbum med Migos-rapperen Quavo. Begge har i løbet af de seneste måneder bekræftet, at albummet snart udkommer.

Læs også: Se videoen til Travis Scott og kinesiske Kris Wus ‘Deserve’ – ild, monstertrucks, modeller!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af